ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€ (≤3 κιλά) για όλη την Ελλάδα

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€ (≤3 κιλά) για όλη την Ελλάδα

Παιχνίδια βόλτας, οικονομικά και να χωράνε στην τσάντα!

20.03.2024
από Despi

Είναι Κυριακή και η οικογένεια είπε να βγει να φάει έξω. Τέλεια. Για τα παιδιά όμως ο χρόνος δεν περνάει όπως για τους ενήλικες, και δεν ξέρουν τί να κάνουν στο τραπέζι. Και άλλα παιδάκια θα φτιάξουν "κοκτέιλ" με ό,τι υλικό έχει πάνω το τραπέζι (παραδεχτείτε ότι το κάνατε κι εσείς ως παιδιά) και άλλα παιδάκια θα πουν το κλασσικό κι αγαπημένο "βαριέμαι λίγο, έχει κάτι να παίξω;"

Δε γίνεται όμως να κουβαλάμε μία ολόκληρη τσάντα για να ψυχαγωγηθούν τα παιδιά μας, ούτε να ξοδεύουμε ένα ποσό όσο το γεύμα μας για να αγοράσουμε κάτι για την έξοδο.

Η λύση; Παιχνίδια μικρά, που χωράνε στην τσάντα. Και φυσικά οικονομικά! Παίζουμε;Μικρά κουτάκια που αποθηκεύεται μέσα το παιχνίδι και πάνω στο καπάκι του μπορείτε να παίξετε. Έξυπνο!

Μια καρτέλα με αυτοκόλλητα που κολλάνε και ξανακολλάνε, χωρίς να χαλάνε, για επαναλαμβανόμενη απασχόληση.

Ζωγραφική χωρίς μπλοκ που τελείωσαν οι σελίδες και μαρκαδόρους που δε γράφουν. Αλλά σε πίνακες που γράφουμε και σβήνουμε ή σε καρτέλες εκμάθησης ζωγραφικής με μαρκαδοράκι που σβήνει ή σε μαγνητικό πίνακα! Και όλα χωράνε στην τσάντα.

Οι κατασκευές συνήθως είναι ογκώδεις και λερώνουν. Αλλά όχι αυτές. Καρτέλες λεπτές που ξύνοντας την εικόνα φανερώνεται, τουβλάκια σε λεπτό σωληνάκι, κατασκευή οριγκάμι ή βραχιολιών... όλα σε εύκολες συσκευασίες και τέλειες τιμές.

Ποιος είπε ότι τα παιχνίδια γνώσεων είναι μεγάλα επιτραπέζια; Δείτε αυτές τις επιλογές αν θέλετε να διευρύνετε τις γνώσεις σας πάνω σε άπειρα αντικείμενα, χρησιμοποιώντας μόνο κάρτες και όρεξη για μάθηση!

Για τα μοναχοπαίδια ή για όσους δε θέλουν παρέα, υπάρχουν επιλογές και είναι φανταστικές! Παιχνίδια που παίζονται από έναν. Παιχνίδια συγκέντρωσης, φαντασίας, διασκεδαστικής μάθησης ή απλώς παιχνίδια για να περάσει η ώρα μέχρι να έρθει το φαγητό! ;)

Εδώ δε χρειάζεται να πούμε τίποτα. Όλοι έχουμε κουβαλήσει στην τσάντα μας ένα αυτοκινητάκι, ένα δεινοσαυράκι ή την αγαπημένη φιγούρα των παιδιών μας! Μικρό μεν, κλασσική αξία δε.

Παιχνίδια με κάρτες, παιχνίδια τσέπης, παιχνίδια δοκιμασμένα που αγαπάνε όλα τα παιδιά. Ανάλογα την ηλικία των παιδιών, υπάρχουν αντίστοιχα παιχνίδια που καλύπτουν τις ανάγκες και την ανάπτυξη, γι' αυτό ζητήστε τη βοήθεια μας.

Όλοι μπορούν να περάσουν καλά στην έξοδο της οικογένειας, αρκεί να έχετε τον άσσο κρυμμένο... στην τσάντα σας!

 

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση